Hva driver Supergreen Vintage egentlig med ?

· 228 words · ca. et minutt


Supergreen Vintage er muligens ikke helt stilmessig i vater i forhold til samtidens fashion. Derimot elsker vi design med historisk sus, og den stilhistoriske perioden mellom 1930 - 1960 slutter vi aldri å la oss begeistre over. Kanskje fordi da snakker vi igrunnen om klassisk og tidløs mote. Like aktuelt i dag, som for 50 år siden.

Derfor finner du hos oss ny retro, eller ferskvare-modeller om du vil, som er inspirert av nettopp denne perioden. Vi kjøper inn retrostil-klær, med noen få unntak, fra Storbritannia, for dette er de veldig gode på.

Vi har også en samling nøye utvalgte secondhand-skatter. Vi er ganske kresne i hva vi velger ut innenfor denne kategorien.

I tillegg har vi vår egen Handmade in Sandefjord-kolleksjon, med nye, eksklusive plagg, sterkt historisk inspirert, men oppdatert og designet til å passe kvinner av i dag. I denne kategorien blir det aldri laget mange av noen modeller. Pia sitter i butikken og syr, og hun synes det er litt kjedelig å sy mange eksemplarer av samme design! Derimot liker hun veldig godt å prøve ut nye ideer og designs. Perfekt for deg som ønsker noe helt spesielt!

På bildet over her ser du eksempler fra alle våre kategorier: Handmade, ny retro og secondhand. ( Klarer du å gjette hva som er hva ? ) For ikke å si tre herlige fotomodeller!

Foto: Bjørn Haavaldsen