Kjoler hele året!

· 227 words · ca. et minutt

Sommeren er ikke lenger ung og lovende. Høsten er her.

Det er ingen grunn til å slutte å bruke å kjole selv om de korte vidunderlige sommermånedene er slutt. Supergreen Vintage slår et slag for å bruke de kjolene du spradet rundt med i sommer også resten av året. Det var jo så godt å kle seg i fargerike, frodige og behagelige kjoler etter, la oss være ærlige, en ganske kjip vår.

Ikke slutt! Det er jo så lett å fortsette. Det dreier seg bare om å ta på varmende strømper, kanskje en underkjole, og toppe det hele med en god og varm kardigan over hele herligheten. Ganske deilig det og faktisk.

Det siste halvåret har jeg hørt titt og ofte at "det er jo ikke noen fester eller anledninger å dresse seg opp til lenger, i disse coronatider!" Jeg vil hevde motsatt: Det er akkurat nå vi trenger å pynte oss litt, for oss selv og for de personene vi faktisk treffer, til tross for noe fest-tørke.

Det er heller ingen grunn til å la sommerkjolene støve ned de neste 8 månedene, selv om de kanskje er lyse og fargerike. Man MÅ ikke kle seg i høstfarger, bare fordi det er høst. Om solgul er din favorittfarge, kle deg i gul akkurat når du vil, og vær et fargerikt lysglimt for de du treffer i hverdagen.