ANGRERETT

Supergreen Vintage håper selvfølgelig at du blir superfornøyd med varen!

Men du har allikevel alltid 14 dagers full angrerett ved kjøp på nett - det gjelder også tilbudsvarer. Du står fritt til å velge om du vil ha pengene tilbake eller bytte til ny størrelse/farge/modell. Men vær oppmerksom på at Supergreen Vintage aldri kjøper inn store kvanta av noen varer, så vi kan ikke garantere at vi har samme modell i annen størrelse eller farge enn den du kjøpte. Ta gjerne kontakt på telefon eller epost, så kan vi informere deg nærmere om modeller på lager og byttemuligheter. Vi refunderer dessverre ikke beløp etter angrefristens utløp. Så husk å sende varen tilbake innen 14 dager hvis du ønsker pengene tilbake.

Plagget må være i like god stand som da vi sendte det for at vi skal akseptere retur. Du bør derfor prøve produktet forsiktig og beholde alle merker og lapper som henger fast inntil du har bestemt deg.

Vi legger ved et angreskjema i pakken med varen du har kjøpt. Husk å legge ved dette utfylt i returpakken. For oss kan det være en fordel å vite hva som gikk galt!

Vi tilbyr FRI FRAKT, FRI RETUR (om kjøpet uheldigvis ikke klaffet) og også FRI FRAKT ved eventuelt bytte til annet plagg. (En kostnadsfri frakt ved varebytte. )

Hvis du bestemmer deg for å returnere, kan du bruke samme emballasje som vi brukte.

Pakk pent og returner til vår postadresse:

SUPERGREEN VINTAGE, Breiliveien 36, 3217 SANDEFJORD

OBS: Merk at returadressen IKKE er samme som butikkadressen!!

RETURADRESSE

SUPERGREEN VINTAGE

Breiliveien 36

3217 SANDEFJORD

FRI FRAKT OG RETUR!